Kapat
2430 Bölge Guvernörü, Canan ERSÖZ Kulübümüzü Ziyaret Etti
2430 Bölge Guvernörü, Canan ERSÖZ Kulübümüzü Ziyaret Etti

2430. Bölge Guvernörü Canan Ersöz beraberinde ve 2430 Bölge Sekreteri Mehmet Hakan Karaalioğlu ve eşi Feza Karaalioğlu ile birlikte kulübümüze bir ziyaret gerçekleştirdi.

Guvernörümüz Canan Ersöz ve beraberinde; 21.Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Niyazi Güler, Bölge TLG Komite Başkanı Erdal Yıldırım, Kulüp Başkanımız Reşat Demirel, Gelecek Dönem başkanı Aydoğan Tekin ve Asuman Tekin, 2014-2015 Dönem Başkanı Enver Günay, 2011-2012 Dönem Başkanı Birdal Esen, 2013-2014 Dönem Başkanı Orhan Bülbül ile birlikte makamlarında Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin' i ve Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz' ı ziyaret ettiler.

Guvernörümüz Canan Ersöz ve beraberindeki Rotary heyeti Bolu' ya 5 km uzaklıktaki Bolca Hindi Tesisleri' ne işyeri ziyaretinde bulundular. Bolca Hindi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Kulübümüzün kurucularından olan ve halen üyemiz Şerafettin Erbayram tarafından giriş kapısında karşılanan Guvernörümüze, hindi üretimi, kesimhanesi, Saanen Keçi yetişticiliği, keçi sütü ve Bolana Keçi Peynirleri hakkındaki bilgileri içeren bir sunum yapıldı. Daha sonra hindi kesimi ve parçalama ve paketlemenin nasıl yapıldığı gösterildi. Heyete, tesis işçi yemekhanesinde öğle yemeği ikramı yapıldı.Yemekte hindi eti çeşitlerinden pişirilen ürünler servis edildi.

Guvenör ve beraberindeki heyete Bolu ya 15 km. uzaklıkta bulunan Gölcük Milli Parkı, göl kenarında çay kahve ikramı yapıldı. Göl etrafında yapılan bir yürüyüşün ardından otele dönüldü.

Guvernörümüz önce Bolu Rotaract Başkanı Güray Gümüş ve ardından Kulüp Başkanı Reşat Demirel le toplantılar yaptı. Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla devam eden toplantı da kulüp ve dönem projeleri hakkında Guvernör bilgilendirildi. Projeler,yapılacaklar ve yöntemleri hakkında Guvenörün tavsiyeleri alındı.

Guvenörümüzün kulüp misafiri olduğu ve 19. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Naci Orhan nın da katıldığı toplantıya Kulübümüzün mazeretli üyeleri dışında bütün üyeleri ve eşleri katıldı. Köroğlu' ndan bir dize ile başlayan Guvernör konuşması ise ilgi ile dinlendi.

Guvernörün isteği doğrultusunda kendisine günün anısına, hediye olarak UR. Palio fonuna aktarılan bağış makbuzu sunuldu.Yemek süresi ve sonrasında kulüp üyeleri guvernör ile başa başa sohbet imkanı buldular.