Kapat
BOLU ROTARY KULÜBÜ'NDEN BAĞIŞÇILAR VAKFI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
BOLU ROTARY KULÜBÜ'NDEN BAĞIŞÇILAR VAKFI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bolu Rotary Kulübü Başkanı Reşat Demirel, Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Niyazi Güler ile birlikte Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu başkanı Şerafettin Erbayram'a Koç İlköğretim Okulu Kütüphane yenileme projesine verdikleri destek nedeniyle bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Bolu Bağışçılar Vakfı Mütevelli heyeti üyesi Nahit Abak ve Vakıf Genel Sekreteri Öznur Akkaya da hazır bulundu.

Rotary Başkanı Reşat Demirel, Şerafettin Erbayram'a kulübün teşekkür mektubu ve kütüphanenin açılış haber ve görüntülerinin yer aldığı bir dosya takdim etti.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ;Bolu Rotary Kulübünün gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek ; Bolu Bağışçılar Vakfının açıldığı yıldan bu yana Bolu için kamusal yararı olan yaklaşık 200 projeye fon verdiğini, aynı zamanda ana sınıflarını yenileyip , kütüphaneler yaptırdığını ve bu kapsamda Bolu Rotary Kulübünün kütüphane yenileme projesine destek verdiklerini ifade etti.

Bolu Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya' da " Dünya genelinde oldukça yaygın olan ve 3500 noktada bulunan " Community Foundation" modelinin ülkemizdeki ilk ve tek örneği olan Bolu Bağışçılar Vakfının ; yılın her dönemi ,kamusal yararı olması ve ticari çıkar gözetmemesi ön koşulu ile projelere hibe verdiğini, vakfın verdiği hibelerin yanı sıra okulların da gerek ana sınıfı veya özel eğitim sınıfları donanımları taleplerini gerekse kütüphane donanımı taleplerine destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. "Rotary Bolu kulübü projesi olan ve geçtiğimiz hafta yenilerek açılışı yapılan ve "Koç İlköğretim Okulu Kütüphanesi Yenilenmesi Projesi" ni vakıf hibe desteği ile tamamlanmasından dolayı vakıf olarak memnun olduklarını belirtti.