Kapat
Kulübümüz , Cumhuriyet Bayramı 18. Satranç Turnuvası'nı gerçekleştirdi. (24-25 Ekim 2015)
Kulübümüz , Cumhuriyet Bayramı 18. Satranç Turnuvası'nı gerçekleştirdi. (24-25 Ekim 2015)

Kulübümüz ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18. Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, Solmaz - Ahmet Baysal Öğretmen Evi salonlarında 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

70 satranç sporcusunun yarıştığı turnuvada 5 grupta müsabakalar düzenlendi. Turnuva sonunda katagorilere göre ilk üçe girenler Kulübümüz tarafından altınla ödüllendirildi. Turnuva sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verildi.

Türkiye Satranç federasyonu Bolu İl Temsilcisi Yücel Yıldırım ödül töreninde yaptığı konuşmada "Bolu Rotary Kulübü" ne 18 senedir sürdürdükleri sponsorluk desteği için teşekkür etti. Kulüp Dönem Başkanı Reşat Demirel de yaptığı konuşmada ; turnuvanın 18 senedir kesintisiz bir şekilde devam etmesinin çok anlamlı olduğunu , Bolu Rotary Kulübü olarak , Bolu' da satranç sporunun gelişmesine katkı sağlamaktan memnun olduklarını ,bu katkıyı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceklerini , derece yapan sporcuların, ulusal ve uluslar arası turnuvalarda da başarılar elde etmelerini ümit ettiklerini ifade etti.

Reşat Demirel konuşmasını ; turnuvaya katılan bütün sporculara ,turnuvayı düzenleyen Satranç Federasyonu Bolu İl Temsilciliğine ve hakem heyetine, ve turnuvaya ev sahipliği yapan Solmaz - Ahmet Baysal Öğretmenevi müdür ve çalışanlarına teşekkür ederek tamamladı.