Kapat
Kulübümüz Ziçev Okulu'nda İftar Yemeği Verdi
Kulübümüz Ziçev Okulu'nda İftar Yemeği Verdi

Kulübümüz tarafından , Zihinsel Özürlüler Vakfı'nın Dağkent'teki okulunda 9 Temmuz 2015 Perşembe akşamı öğrenci ve velilere 300 kişilik bir iftar yemeği verildi.

Zihinsel Özürlü öğrencilerin süslediği bahçede verilen ve Rotaracların yemek servisine yardımcı oldukları,kulüp üyeleri ve eşlerinin yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğine , zihinsel engelli öğrenciler, veliler ve misafirler katıldı.

Dönem Başkanımız Reşat Demirel, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada; hayırlı bir iş yapılmasına aracı oldukları için ZİÇEV yöneticisi Nurten Şenocak'a , okul müdiresi Fatma Atalay'a ve şahsında tüm okul öğretmen ve personeline teşekkür etti. Reşat Demirel ; "kulüp olarak çocukların ve aileleriyle hep birlikte bir araya gelmelerine vesile olmaktan son derece mutlu olduklarını, iftar yemeğinin dört yıldır yapıldığını ve artık geleneksel haline geldiğini, Bolu Rotary Kulübü'nün sonraki yıllarda da bu okulda iftar yemeği vermeye devam edeceğini" açıkladı..

Yapılan konuşmaların ardından Zihinsel Engelli çocuklar tarafından oluşturulan koro , konuklara şarkı ve türküler söylediler.